Stikstofberekeningen voor jouw project

Bouwfoto_1024x1024px

Meer informatie of een offerte? We helpen je graag.

De impact van jouw project met een stikstofberekening

Om de impact van (bouw)projecten op nabijgelegen Natura2000 gebieden te bepalen, is het nodig om stikstofberekeningen uit te voeren. 

Of je nu een AERIUS-berekening nodig hebt voor een bouwproject of voor andere doeleinden, wij bieden hulp bij het nagaan of jouw project vergunningsplichtig is en kunnen diverse scenario's voor je doorberekenen.

Wat je kunt verwachten

Wij maken stikstofberekeningen voor zowel bestaande als gewenste situaties. Op basis van de door jou aangeleverde informatie maken wij een deskundige stikstofberekening in AERIUS en leveren het resultaat in een rapport bij je aan. Zo weet je snel of  je aan de stikstofnorm voldoet en of jouw project vergunningsplichtig is. 

Daarbij kunnen wij zowel interne als externe salderingen doorrekenen en rapporteren als je de daarvoor benodigde gegevens aanlevert.
Onze stikstofberekeningen kunnen op verschillende manieren worden toegepast, bijvoorbeeld om te controleren of jouw project vergunningsplichtig is, of om verschillende scenario's door te rekenen.

Onze prijs

Je betaalt bij ons geen adviesbureau-prijzen! Wij zijn goed in het verwerken van gegevens en aanleveren van resultaten. Daardoor kun je rekenen op een snelle, betrouwbare en portemonnee-vriendelijke AERIUS-berekening. 

Je kunt al vanaf € 350,- bij ons terecht voor een basisberekening. (excl. BTW), omdat je zelf de aanvraag verzorgt en wij geen advies geven hoe je kunt voldoen aan de omgevingsvergunning.

Bij een basisberekening moet je denken aan simpele verbouwingen of kleine bouwprojecten, bijvoorbeeld een kleine aanbouw, een dakkapel of een tuinhuis. Bij grotere projecten maken wij een inschatting van de complexiteit van de berekening(en) en maken we graag een offerte voor je.

Heb je meer vragen of wil je een offerte?

Wil je meer informatie of heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in of bel ons op 030-225 56 60. 

Wat gebeurt er na jouw aanvraag?

We nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op om de details te bespreken, want we weten allemaal dat geen enkele berekening hetzelfde is. Je levert de gegevens aan en je krijgt een duidelijke offerte. Als je daarmee akkoord bent gaan we volgens planning aan de slag en ontvang je de berekeningen.